De Pastorij van Vorsen - Hoogstraat 32 3890 Vorsen Belgïe +32491202082

De Pastorij van Vorsen

Het hotel is gevestigd in de oude pastorij van het dorp (1845)

Palier chambres 7,8,9,10-P1010086Het hotel is gevestigd in de oude pastorij van het dorp (1845). Deze pastorij, overgenomen door de huidige eigenaars in 2014, werd gerestaureed, gerenoveerd en uitgebreid in het belang van de authenticiteit en het respect voor de stijl van dit prachtige gebouw.

De Pastorij van Vorsen is gelegen in het Limburgse Haspengouw langs de taalgrens tussen Sint-Truiden en Hannuit. Gemakkelijk bereikbaar, de Pastorij ligt op 1,5 km van de E 40 (Brussel-Luik), uitrit 28A (Berloz).

Aanplantingen van vele fruitbomen (appels, peren, kersen…), diverse landbouwculturen en Romeinse graven (tumuli) zijn kenmerkend voor deze landelijke en toeristische regio.

De eigenaars wonen in een herenhuis in de directe omgeving en zijn dus geheel tot uw beschikking. De tien kamers werden door hen zorgvuldig gerestaureerd en voorzien van het nodige comfort.Salon 1-P1010073.ORF

Marc, liefhebber van antiek en kunstvoorwerpen, heeft veel zorg besteed aan het interieur in een tijdloze stijl (antieke meubelen of stijlvole voorwerpen gevonden in antiekwinkels en diverse veilinghuizen, behangpapier en verf rechtstreeks geïnspireerd door Flamant, gordijnen gehaald bij een Bruggse huisdecoratrice). Gegarandeerd gezellige sfeer!

Tuinarchitekt Dominique ontwierp de tuinen, de moestuin, de parkeerruimte en terrassen met de hulp van de beroemde architect Alain Dor uit Hasselt. Landscape & Partners was verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk.

Chambre 4-P1010257Elk slaapkamer heeft een kleedkast en bureau, een badkamer met douche en toilet, en een WiFi-verbinding. Zonder de gratis parkeergelegenheid en een veilige berging voor fietsen te vergeten.

De Wellness van De Pastorij is beschikbaar tijdens uw verblijf bij het inchecken. Laat je gaan om te ontspannen in ons wellness-centrum. Fitness, jacuzzi en sauna ritmeren uw ontspannings tijd.

In De Pastorij van Vorsen, komt u om zich te ontspannen in een rustige en sfeervolle plaats.

 

Porte-entree-P1010007